Produktet

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Sistemi kardiovaskular

60 kapsula (31,2 g) / 30 kapsula (15,6 g)

m.e.v. Feller® CoQ10 100mg

CoQ10 dhe zemra.
60 kapsula të buta (84,12 g)

m.e.v. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

Është i njohur fakti që acidet yndyrore të pangopura kanë një efekt të dobishëm në zemrën tonë.

Neurologji

60 tableta (33,4 g)

m.e.v. Feller® Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba dhe qarkullimi.
30 kapsula (16 g)

m.e.v. Feller® Memory Ease

Memory Ease dhe funksionet konjitive.
60 tableta (62,2 g)

m.e.v. Feller® Vitamini B kompleks + C

Përmban kombinimin ideal midis tetë vitaminave të grupit B dhe vitaminës C.

Imunologjik

10 qese (10g)

m.e.v. Feller® Probifast

Mbështetja e sistemit imunitar është lehtësisht e disponueshme.* *Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
20 tableta eferveshente (80 g)

m.e.v. Feller® Vitamin C 1000 mg

Vitamina C është vitamina më e njohur dhe më e përdorur së fundmi.
60 tableta (45,5 g)

m.e.v. Feller® Beta CD glukan

Aleat në rritjen e imunitetit.* *Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
60 tableta (52,05 g)

m.e.v. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Vitamina C me bioflavonoide.
60 kapsulë (58,6 g) / 30 kapsulë (29,3 g)

m.e.v. Feller® Multi 100 %

Burim i vitaminave dhe mineraleve esenciale në 100% të marrjes së rekomanduar ditore.

Sistemi muskoskeletik

18 tableta eferveshente (82,8 g)

m.e.v. Feller® Magnezij B6 plus C

Tableta të tretshme në ujë me ëmbëlsues, aromë portokalli.
60 tableta (77,2 g)

m.e.v. Feller® Artropan

Artropani dhe kyçet.

Bukuri

30 kapsula (41 g)

m.e.v. Feller® Livin’ Beauty

Edhe pse plakja është një koncept që ne kryesisht e lidhim me pamjen e jashtme, është fakt se plakemi nga brenda.

Mbrojtja antimikrobike

100 ml

m.e.v. Feller® Protect forte

Spraj për larje të thatë dhe dezinfektim të duarve.