Këshilla

Cili është ndikimi i vërtetë i omega-3 në zemrën tonë?

Një nga masat dietike më sfiduese në këtë drejtim është rritja e marrjes së acideve yndyrore omega-3.

Tre këshilla kryesore për një mendje të mprehtë

Keni nevojë për përqendrim dhe entuziazëm për të përballuar detyrat në punë apo po filloni të punoni në një projekt të rëndësishëm dhe mendoni se keni nevojë për më shumë shkathtësi dhe mprehtësi mendore?

Depresioni veror: Çfarë është dhe si ta shmangni atë?

Depresioni veror është një term që përshkruan një gjendje psikologjike që mund të ndodhë gjatë verës. I përket çrregullimit afektiv sezonal dhe zyrtarisht klasifikohet si një nënlloj i çrregullimit depresiv.

Tre vajra të çmuar për kujdesin e lëkurës

Pamja e jashtme ka qenë gjithmonë jashtëzakonisht e rëndësishme për gratë. Lëkura, flokët dhe thonjtë e bukur nuk janë më sinonim vetëm i bukurisë, por edhe i shëndetit.

Tre zakone të shëndetshme të grave të suksesshme

Një grua e suksesshme gjen motivim dhe guxim, kujdeset për veten dhe nuk ka frikë të ëndërrojë.

Cili është sekreti i flokëve të shëndetshëm, lëkurës së bukur dhe thonjve të fortë?

Sekreti për lëkurë të bukur, flokë të shëndetshëm dhe thonj të fortë është në marrjen e lëndëve ushqyese kryesore. M.E.V. Feller Livin' Beauty është një suplement ushqimor që përmban kolagjen dhe vitamina dhe minerale për lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm.

Një farmaci udhëtimi mund t’ju ​​kursejë telashet gjatë pushimeve

Udhëtimet e rastit janë pjesë e stilit të jetës moderne. Sado interesante dhe tërheqëse të jenë, ato sjellin me vete edhe disa rreziqe për të cilat duhet përgatitur në kohë.

Këshilla të thjeshta për të rritur imunitetin

Imuniteti është vija e parë e mbrojtjes së trupit tuaj kundër viruseve dhe baktereve. Mirëmbajtja e sistemit imunitar ndonjëherë mund të jetë sfiduese, veçanërisht në muajt më të ftohtë të vitit. Kjo është arsyeja pse ne ju sjellim tre këshilla të thjeshta për rritjen e imunitetit!

Ju gjithashtu duhet të përgatiteni mendërisht për angazhimet e vjeshtës!

Shënoni afatet e provimit dhe kthehuni në shkollë, dhe punoni me shumë përqendrim dhe energji mendore me shtojcat dietike M.E.V. Feller!

Jo një, por 21 vitamina dhe minerale më të rëndësishme në 100% të dozës së rekomanduar ditore

Vitaminat dhe mineralet janë të nevojshme për funksionimin optimal të organizmit tonë dhe ne i marrim ato me anë të një diete të larmishme dhe të ekuilibruar. A jeni i sigurt që menuja juaj I plotëson nevojat e trupit per vitamina dhe minerale? Lexoni më shumë rreth vitaminave dhe mineraleve në këtë artikull dhe pse është mirë të merrni shtesat dietike.