M.E.V. Feller

Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

Më shumë

M.E.V. Feller

Magnezij B6 plus C

Më shumë

M.E.V. Feller

Memory Ease

Më shumë

M.E.V. Feller

CoQ10 100mg

Më shumë

m.e.v. Feller

Rreth m.e.v. Feller®

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, u sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Më shumë informacione

Produkte të dalluara

Të gjithë produktet
Sistemi kardiovaskular60 kapsula të buta (84,12 g)

M.E.V. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

Është i njohur fakti që acidet yndyrore të pangopura kanë një efekt të dobishëm në zemrën tonë. Ky efekt arrihet me marrjen prej 250 mg në ditë. Është i njohur fakti që acidet yndyrore të pangopura kanë një efekt të dobishëm në zemrën tonë. Ky efekt arrihet me marrjen prej 250 mg në ditë.

60 kapsula (31,2 g) / 30 kapsula (15,6 g)

M.E.V. Feller® CoQ10 100mg

Sistemi kardiovaskular
30 kapsula (16 g)

M.E.V. Feller® Memory Ease

Neurologji
18 tableta efervete (82,8 g)

M.E.V. Feller® Magnezij B6 plus C

Sistemi muskoskeletik

Të rejat e fundit

Të gjithë njoftimet

DATAT E KONSULTIMEVE

24.9.2022

Kontrolloni falas gjendjen e vitaminave dhe mineraleve në trupin tuaj

Siguroni një imunitet të fortë për më të dashurit tuaj me Feller IMUNO paketën 1+1 gratis!

7.12.2021

A ka gjë më të bukur se një familje e shëndetshme në tryezën e festave? Këtë dhjetor, ruani imunitetin e të dashurve tuaj duke blerë suplemente dietike që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Njihuni me një shtesë të re dietike me N-acetilcisteinë: M.E.V. Feller Broncho Akut C!

18.10.2021

Njihuni me M.E.V. Feller Broncho Akut C, një shtesë e re ushqimore që përmban N-acetilcisteinë- një antioksidant i fuqishëm!

Newsletter

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Me dërgimin e adresës tuaj të emailit, ju i jepni pëlqimin Salvusit për përpunimin elektronik të të gjitha të dhënave personale dhe jo-personale të vëna në dispozicion në përputhje me mbrojtjen e privatësisë. Ne i përpunojmë të dhënat tuaja personale në përputhje me rregulloret në fuqi. Më shumë informacion.