m.e.v. Feller

Shëndet me nënshkrim

Kompania Salvus d.o.o. prezanton m.e.v. Feller®, shtesa ushqimore të reja dhe inovative, produkte mjekësore dhe barna pa recetë.

m.e.v. Feller Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba dhe qarkullimi

Gjethja e ginkgos përmban një gamë të gjerë të lidhjeve biologjikisht aktive, ndërsa ekstrakti i tij kontribuon në qarkullimin normal dhe në funksionet konjitive normale.

m.e.v. Feller

Rreth m.e.v. Feller®

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, u sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e shëndetit me rekomandimin profesional të farmacistit.

Më shumë informacione

Produktet më të kërkuara

Të gjithë produktet
Imunologjik10 qese (10g)

m.e.v. Feller® Probifast

m.e.v. Feller® Probifast është produkt unik i kulturave bakteriale përshtatur për fëmijet dhe të rriturit. I prodhuar me teknologjinë FAST MELT të shkrirjes së shpejtë në gojë, mundëson përdorim të thjeshtë pa marrje shtesë të lëngjeve me një shije freskuese të frutit të manaferrave.

60 tableta (33,4 g)

m.e.v. Feller® Ginkgo Biloba

Neurologji
30 kapsula (41 g)

m.e.v. Feller® Livin’ Beauty

Bukuri
60 kapsula (58,6 g) / 30 kapsula (29,3 g)

m.e.v. Feller® Multi 100 %

Imunologjik
60 tableta (45,5 g)

m.e.v. Feller® Beta CD glukan

Imunologjik

Të rejat e fundit

Të gjithë njoftimet

Njoftimet më fundit

17.6.2020

Përmirësimi i kujtesës. Kujtesa e dobët dhe harresa zakonisht konsiderohen si një nga shenjat e para të plakjes. Kujtesa mund të përcaktohet shkurtimisht si aftësia për të mbajtur mend dhe riprodhuar dicka. Më shpesh atë e ndajmë në kujtesë afatshkurtër dhe afatgjatë.

Sistemi i tretjes dhe imuniteti

16.6.2020

Hipokrat: „Ti je çfarë ha, ushqimi le të jetë ilaçi yt e jo ilaçet ushqimi yt“ Në sajë të sistemit të tretjes, ne furnizojmë trupin me lëndët ushqyese që janë të nevojshme për shëndetin, energjinë, rritjen dhe zhvillimin. Zbërthimi i ushqimit fillon në zgavrën e gojës ku përtypet dhe laget me pështymë.

Mosha nuk është pengesë për aktivitetin fizik

15.6.2020

Procesi i plakjes është një fenomen normal fiziologjik dhe zgjat në mënyrë të pandërprerë nga ngjizja deri në fund të jetës. Gjatë plakjes ndodhin ndryshime të caktuara fiziologjike dhe të paktën gjysma e ndryshimeve që i atribuohen plakjes mund të shoqërohen me pasivitet. Besohet gjerësisht se mosha është një pengesë për aktivitetin fizik dhe ushtrimet fizike.

Newsletter

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e shëndetit me rekomandimin profesional të farmacistit.

Me dërgimin e adresës tuaj të emailit, ju i jepni pëlqimin Salvusit për përpunimin elektronik të të gjitha të dhënave personale dhe jo-personale të vëna në dispozicion në përputhje me mbrojtjen e privatësisë. Ne i përpunojmë të dhënat tuaja personale në përputhje me rregulloret në fuqi. Më shumë informacion.