M.E.V. Feller® Vitamin C 1000 mg

20 tableta eferveshente (80 g)

Imunitet

Vitamina C është vitamina më e njohur dhe më e përdorur së fundmi. Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, sidomos gjatë aktivitetit të shtuar fizik, reduktimin e lodhjes si dhe në sintezën e kolagjenit të nevojshëm për shëndetin e lëkurës, kockave, kërceve, dhëmbëve, gingivave, enëve të gjakut etj.

M.E.V. Feller® Vitamin C 1000 mg, përmban 1000 mg vitaminë C në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë eferveshente në ditë). Kjo sasi përfaqëson 1250% të dozës së nevojshme ditore. Paketimi ka 20 tableta të tretshme në ujë.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë eferveshente në ditë)Sasia*Doza ditore
Vitaminë C (L-Acid L-askorbik) 1000 mg1250 %

*marrja e rekomanduar për të rriturit 

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: tretni 1 tabletë eferveshente në 200 ml ujë.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
10 qese (10g)

M.E.V. Feller® Probifast

Imunitet
60 tableta (52,05 g)

M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Imunitet