m.e.v. Feller

Zdravlje sa potpisom

Kompanija Salvus d.o.o. predstavlja m.e.v. Feller®, nove i inovativne dodatke ishrani, medicinske proizvode i lekove bez recepta.

m.e.v. Feller Ginko Biloba

Ginko biloba i cirkulacija

List ginka sadrži široki spektar biološki aktivnih jedinjenja, a njegov ekstrakt doprinosi normalnoj cirkulaciji krvi i normalnim kognitivnim funkcijama.

m.e.v. Feller

O liniji m.e.v. Feller®

Poštovanjem najzahtevnijih standarda farmaceutske proizvodnje, korišćenjem savremene tehnologije i održavanjem visokog kvaliteta, pacijentima pružamo široku paletu mogućnosti za odgovorno poboljšavanje i očuvanje zdravlja, uz stručnu preporuku farmaceuta.

više informacija

Istaknuti proizvodi

svi proizvodi
Imunološki10 kesica (10g)

m.e.v. Feller® Probifast

m.e.v. Feller® Probifast predstavlja jedinstven preparat bakterijskih kultura prilagođen deci i odraslima. Specifičan po FAST MELT tehnologiji brzog topljenja u ustima, omogućava jednostavnu upotrebu bez dodatnog unosa tečnosti, uz osvežavajući ukus bobičastog voća.

60 tableta (33,4 g)

m.e.v. Feller® Ginkgo Biloba

Neurološki
30 kapsula (41 g)

m.e.v. Feller® Livin’ Beauty

Ljepota
60 kapsula (58,6 g) / 30 kapsula (29,3 g)

m.e.v. Feller® Multi 100 %

Imunološki
60 tableta (45,5 g)

m.e.v. Feller® Beta CD glukan

Imunološki

Novosti

sve novosti

Poboljšajte pamćenje

17.6.2020

Slabije pamćenje i zaboravljanje obično se smatraju jednim od prvih znakova starenja. Pamćenje možemo najkraće definisati kao sposobnost zadržavanja i reprodukcije usvojenih sadržaja. Najčešće ga delimo na kratkoročno i dugoročno pamćenje.

Probavni sistem i imunitet

16.6.2020

Hipokrat: „Ti si ono što jedeš – hrana neka ti bude lek, a ne lekovi hrana.“ Zahvaljujući probavnom sistemu, organizam opskrbljujemo hranljivim materijama koje su potrebne za zdravlje, energiju, rast i razvoj. Razgrađivanje hrane počinje u usnoj šupljini, gde se ona žvakanjem usitnjava i vlaži pomoću pljuvačke.

Godine nisu prepreka za fizičku aktivnost

15.6.2020

Proces starenja je normalna fiziološka pojava, koja traje neprekidno od začeća do kraja života. Tokom starenja odvijaju se određene fiziološke promene, a najmanje polovina promena koje se pripisuju starenju može se povezati sa neaktivnošću. Ustaljeno je mišljenje da je starost prepreka za fizičku aktivnost i vežbanje.

Bilten

Poštovanjem najzahtevnijih standarda farmaceutske proizvodnje, korišćenjem savremene tehnologije i održavanjem visokog kvaliteta, pacijentima pružamo široku paletu mogućnosti za odgovorno poboljšavanje i očuvanje zdravlja, uz stručnu preporuku farmaceuta.

Dostavljanjem adrese e-pošte dajete saglasnost kompaniji Salvus za elektronsku obradu svih ličnih i drugih podataka stavljenih na raspolaganje u skladu sa zaštitom privatnosti. Vaše lične podatke obrađujemo u skladu sa važećim propisima. Više informacija.