E re në ofertë: Livin' Beauty dhe Memory Ease

A e dini se plakja fillon që në moshën 25 vjeçare? Me M.E.V. Feller® Livin 'Beauty, kujdesuni për lëkurën, flokët dhe thonjtë tuaj brenda!

Pas moshës 25 vjeçare, trupi ynë stimulon prodhim më të ngadaltë të kolagjenit, përbërësi kryesor në dermë, i cili shënon fillimin zyrtar të plakjes, nga brenda. Kjo është arsyeja pse marrja e lëndëve ushqyese kryesore për kujdesin optimal dhe afatgjatë të lëkurës, flokëve dhe thonjve është shumë e rëndësishme.

Veçori e suplementit dietik M.E.V. Feller® Livin’ Beauty është në atë që përmban kolagjen detar të hidrolizuar të lartë dhe vitaminë C e cila kontribuon në prodhimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës. Ky formulim sinergjik përmban gjithashtu vitaminë E, e cila ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, hekuri dhe vitamina B12 të cilat marrin pjesë në procesin e ndarjes së qelizave dhe zinku i cili kontribuon në ruajtjen e shëndetshme të flokëve, lëkurës dhe thonjve.

Kujtesa e saktë dhe përqendrimi i fortë ndërtohen dita ditës! Njihuni me M.E.V. Feller® Memory Ease.

Truri përmban më shumë se 100 miliardë qeliza nervore dhe është më i fuqishëm se kompjuteri. Koordinon vazhdimisht funksionet trupore, krijon mendime dhe ruan kujtimet. Sidoqoftë, ekspozimi i përditshëm ndaj stresit lë gjurmë në funksionet tona njohëse në formën e përqendrimit të dobët, lodhjes dhe harresës.

Kapsulat M.E.V. Feller® Memory Easeështë formuluar për të rriturit dhe fëmijët mbi moshën 12 vjeç dhe përmban mikroelementë kryesorë që kontribuojnë në funksionet normale njohëse. Vitamina C kontribuon në zvogëlimin e rraskapitjes dhe lodhjes, vitamina B1 dhe niacina kontribuojnë në funksionin normal të psikologjisë, dhe zinku kontribuon në funksionin normal të njohjes.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.