DATAT E KONSULTIMEVE

19.5.2023

Këshillimi falas i vitaminave dhe mineraleve, do të zhvillohet në qytetet dhe farmacitë:

 

TIRANE
14.04. Orange, Seilte, 16:00 - 20:00
15.04. Orange, Yzberisht, 16:00 - 20:00
17.04. Megatek, Aut. Tr - Dr, 11:00 - 13:00 / 15:00 - 19:00
20.04. Dite Nate 19, Astir, 16:00 - 20:00
21.04. Dite Nate 18, H. Tahsin, 16:00 - 20:00
21.04. Helga, Blv. Aleksandri Madh, 16:00 - 20:00
22.04. Dite Nate 37, Kika, 16:00 - 20:00
22.04. Orange, Don Bosko, 16:00 - 20:00
26.04. Dite Nate 20, Zogu zi, 16:00 - 20:00

FIER
26.04. Dite Nate 47/ Fier 3, Fier, 15:00 - 19:00

KUCOVE
14.04. Marika Miha, Kucove, 12:00 - 16:00

LIBRAZHD
16.04. Bosi, Librazhd, 10:00 - 14:00

SHKODER
19.04. Dite Nate 43, pedonale, 15:00 - 19:00

DURRES
20.04. Orange, Spitali, 15:00 - 19:00

POGRADEC
22.04. Vivi, Prane maternitetit, 16:00 - 20:00

PRRENJAS
23.04. Gega, Prrenjas, 10:00 - 14:00