Mbani një imunitet të fortë me marrjen optimale të vitaminës D

Nga të gjitha vitaminat, mund të thuhet se vitamina D është e veçantë. Pse? Sepse trupi ynë, ndryshe nga vitaminat e tjera, është në gjendje ta sintetizojë atë vetëm me ndihmën e rrezeve të diellit. Kjo është arsyeja pse vitamina D është quajtur "vitamina e diellit"! Mirë, por pse është e rëndësishme vitamina e diellit për ne?

Vitamina D për Imunitet të Qëndrueshëm dhe të Mirë!

Kur bëhet fjalë për rëndësinë e saj për trupin tonë, vitamina D është një mikroelement me të cilin ne ndërtojmë një trup të shëndetshëm dhe funksional. Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve dhe mirëmbajtjen normale të kockave dhe dhëmbëve. Sidoqoftë, stili i ashpër i jetesës së njeriut modern i kombinuar me dietën perëndimore ka rezultuar në zvogëlimin e marrjes së vitaminës D. Përveç kësaj, zgjedhjet e veshjeve dhe zvogëlimi i ekspozimit në diell, veçanërisht gjatë muajve të ftohtë, ulin më tej praninë e vitaminës D në trupat tanë. Kjo është arsyeja pse është mirë të plotësojmë dietën tonë me M.E.V. Feller® Vitamina D 1000 IU që përmban 500% të konsumit të rekomanduar ditor për të rriturit.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.