Këshilla

Mbani një imunitet të fortë me marrjen optimale të vitaminës D

Kur bëhet fjalë për rëndësinë e saj për trupin tonë, vitamina D është një mikroelement me të cilin ne ndërtojmë një trup të shëndetshëm dhe funksional. Kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve dhe mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.

Imuniteti dhe cilësia e jetës, anijet janë të lidhura

Gjendja e imunitetit tuaj dhe cilësia e jetës janë të lidhura ngushtë. Problemet e tretjes, lodhja kronike ose infeksionet e njëpasnjëshme mund të tregojnë disa shkaqe komplekse të shëndetit, por imuniteti është shumë shpesh edhe viktimë e zakoneve tona të këqija. Në atë rast, secili prej nesh mund të bëjë shumë për shëndetin tonë.

Mos lejoni që viruset e verës të prishin pushimet tuaja!

Ne të gjithë presim me padurim pushimet verore, por viruset e verës mund ta prishin atë. Prandaj, është mirë t'i kushtojmë vëmendje të veçantë higjienës në përgjithësi, në mënyrë që vera të mbetet në kujtimet tona të mira.

Çfarë është kolla dhe pse kollitemi?

Kolla është një mekanizëm natyral mbrojtës i organizmit. Në thelb shërben për të pastruar rrugët e frymëmarrjes nga mukoza e grumbulluar