M.E.V. Feller® Magnesium B6 plus C

18 tableta efervete (82,8 g)

Sistemi muskoskeletik

M.E.V. Feller® Magnesium B6 plus C janë tableta të tretshme në ujë me aromë portokalli të cilat përmbajnë magnez, vitaminë B6 dhe C. Ato kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor, në zvogëlimin e lodhjes dhe të rraskapitjes dhe në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë. Magnezi kontribuon në ekuilibrin e elektroliteve dhe në funksionimin normal të muskujve. 

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë eferveshente) Sasia *PU
Magnezi (karbonat magnezi) 375 mg100%
Vitaminë C (L-acid askorbik) 120 mg150%
Vitaminë B6 (piridoksin-hidroklorid)1,4 mg100%

*doza e rekomanduar për të rriturit

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: tretni 1 tabletë eferveshente në 200 ml ujë.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
60 tableta (77,2 g)

M.E.V. Feller® Artropan

Sistemi muskoskeletik