M.E.V. Feller® Artropan

60 tableta (77,2 g)

Sistemi muskoskeletik

M.E.V. Feller® Artropan përmban elementë përbërës të rëndësishëm për strukturën dhe qëndrueshmërinë e nyjeve. Sulfat glukozamina është një pjesë strukturore e kërcit, e rëndësishme për sintezën e lëngut synovial, të ligamenteve dhe muskujve. Metilsulfonilmetani merr pjesë në prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, ndërsa sulfati i kondroitinit në ndërtimin e indit lidhës në të gjithë organizmin. Kolagjeni është proteina më e rëndësishme strukturore në indin lidhës. Ai u jep dendësi dhe forcë fibrave, fleksibilitet ligamenteve dhe tendinave dhe është i domosdoshëm për mbrojtjen e kyçeve.

M.E.V. Feller® Artropan e përmban dhe kompleksin bioflavonoid i agrumeve dhe ekstrakti i rrënjëve të xhenxhefilit.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (2 tableta) Sasia 
Sulfat glukozamine1000 mg
Metilsulfonilmetan (MSM)266,66 mg 
Sulfat  - kondroitin200 mg 
Kolagjen200 mg 
Kompleksi bioflavonoid i agrumeve200 mg 
Ekstrakt i rrënjës së xhenxhefilit (Zingiber officinale) /20 : 1/10 mg 

(ekuivalente 200 mg rrënjë xhenxhefili)

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: 2 tableta në ditë, me një vakt.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
18 tableta efervete (82,8 g)

M.E.V. Feller® Magnesium B6 plus C

Sistemi muskoskeletik