M.E.V. Feller® Beta CD glukan

60 tableta (45,5 g)

Imunologji

M.E.V. Feller®Beta CD glukan ështënjë formulim sinergjik që përmban beta glukan  - 1,3/1,6nga muri qelizor i majasë Saccharomyces cerevisiae dhe një kombinim i vitaminave dhe mineraleve të ndryshëm. Vitaminat C dhe D dhe mineralet selen, bakër dhe zink kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitaminat B2, niacina, acidi pantotenik dhe B6 kontribuojnë në uljen e lodhjes dhe rraskapitjes.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (1 tabletë) Sasia *PU
Beta-(1,3/1,6)-D-glukan (nga muri qelizor i majasë Saccharomyces cerevisiae100 mg 
Vitamina C (L-askorbinska kiselina) 80 mg100 %
Niacini (nikotinamid) 16 mg100 %
Zinku (citrat zinku) 10 mg100 %
Acidi pantotenik (kalcium D-pantotenat)6 mg100 %
Vitamina B6 (piridoksina hidroklorid) 1,4 mg100 %
Vitamina B2 (riboflavin) 1,4 mg100 %
Vitamina B1 (hidroklorur tiamine) 1,1 mg100 %
Bakër (sulfat bakri) 1 mg100 %
Mangani (sulfat mangani) 0,5 mg25 %
Selen (selenit natriumi)200 μg363%
Vitamina D3 (kolekalciferol) 25 μg (1000 I. J.) 500%

*doza e rekomanduar për të rriturit

Udhëzime për përdorim

Të rriturit: 1 tabletë në ditë, në vaktin e ushqimit.

Është e rëndësishme t'i përmbaheni një diete të ekuilibruar dhe të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Produkte te lidhura
10 qese (10g)

M.E.V. Feller® Probifast

Imunologji
60 kapsulë (58,6 g) / 30 kapsulë (29,3 g)

M.E.V. Feller® Multi 100 %

Imunologji
60 tableta (52,05 g)

M.E.V. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Imunologji