DATAT E KONSULTIMEVE

19.5.2023

Këshillimi falas i vitaminave dhe mineraleve, do të zhvillohet në qytetet dhe farmacitë:

FERIZAJ
17.03.2022 Orika, 11:30-15:30, Ramadan Rexhepi, 045-952-046

FUSHË KOSOVË
23.03.2022 Revive Pharmacy, 11:30-15:30, Arbëria, 043-803-380

GJAKOVË
11.03.2022 Kea Pharmacy, 11:30-15:30, Ali Pashë Tepelena
16.03.2022 Nina Pharm, 11:30-15:30
29.03.2022 Pika Pharm, 11:30-15:30, Xhafer Lipoveci, 045-232-438

PEJË
10.03.2022 Euroclinic, 11:30-15:30, Eliot Engel
14.03.2022 Siar Pharm, 11:30-15:30, Adem Jashari
18.03.2022Vita Pharm, 11:30-15:30, Bill Klinton, 049-411-661
21.03.2022 LM Kushtrimi, 11:30-15:30
24.03.2022 Salihaj, 11:30-15:30, Dëshmorët e Kombit, 049-201-555

PRISHTINË
07.03.2022 Pharma Tree, 13:00-18:00, Ali Vitia, 045-403-337
08.03.2022 Cosmo Pharmacy, 11:30-15:30, Rruga C, 044-554-688
09.03.2022 AN Pharm, 11:30-15:30, Gustav Mayer, 046-121-543
22.03.2022 A Pharm, 
28.03.2022 Viva AR, 11:30-15:30, 045-510-816

PRIZREN
15.03.2022 Pharmasen, 11:30-15:30, Rifat Ukimeri, 044-384-473