Za jesenje obaveze treba se pripremiti i mentalno!

Sve što možete uraditi danas, ne ostavljajte za sutra

Ali dobro, sredinom leta ovu odluku možete odložiti za prekosutra, ali ne preterujte sa odlaganjem. Vreme praznika i godišnjih odmora već je poodmaklo i sada je idealan trenutak da se u miru i bez stresa pripremimo za nove školske i poslovne izazove. Stresne situacije i napori ostavljaju trag na našem opštem zdravlju, a to se podjednako odnosi i na naše kognitivne funkcije. Posledice kao što su smanjenje sposobnosti pamćenja, pada koncentracije i zaboravnosti vremenom mogu postati sve ozbiljnije i dovesti do oboljenja.

Mozak troši čak 20 % ukupne telesne energije!

U stanju mirovanja, mozak troši oko 20% ukupnog energetskog unosa i zahteva sve hranjive supstance kao i vaše srce, pluća, ili mišići. Dobitnu kombinaciju svih nutrijenata koji su mu potrebni, daje nam mediteranska ishrana koja je svima dostupna. Bogataje voćem, povrćem, mahunarkama, žitaricama, ribom i mononezasićenim masnim kiselinama kao što je maslinovo ulje. Jednostavna je i brza za pripremu, a to joj daje dodanu vrednost u užurbanoj svakodnevici.

Ništa ne prepuštajte slučaju

Pored pravilne ishrane, ne zaboravite na vrlo važnu ulogu dodataka ishrani, jer neke od važnih vitamina ili minerala naše telo ne može samo proizvesti ili ih ne može proizvesti u dovoljnoj količini. 
M.E.V. Feller®Ginkgo BilobaMemory EaseVitamin B kompleks + C, vašem mozgu i nervnom sistemu može osigurati dragocenu pomoć u očuvanju zdrave kognitivne funkcije. 

M.E.V. Feller® Ginkgo Biloba sadrži ekstrakt lista ginka koji doprinosi normalnoj cirkulaciji i normalnim kognitivnim funkcijama.

M.E.V. Feller® Memory Ease sadrži cink kojidoprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji, vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i vitamine B1 i niacin koji doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji.

M.E.V. Feller® Vitamin B kompleks + C sadrži idealnu kombinaciju svih osam vitamina B grupe i vitamin C koji sinergijski doprinosi smanjenju umora i iscrpljenostii normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj psihološkoj funkciji.

Ne zaboravite na raznovrsnu i izbalansiranu ishranu i zdrav način života.