Produktet

Nëpërmjet respektimit të standardeve më të larta të prodhimit të produkteve farmaceutike dhe duke përdorur teknologji moderne dhe cilësi të lartë, iu sigurojmë pacientëve një gamë të gjerë të shtesave ushqimore për përmirësimin e ruajtjen e përshtatshme të shëndetit nëpërmjet rekomandimit profesional të farmacistit.

Imunologjik

10 qese (10g)

m.e.v. Feller® Probifast

Mbështetja e sistemit imunitar është lehtësisht e disponueshme.* *Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
60 kapsula (58,6 g) / 30 kapsula (29,3 g)

m.e.v. Feller® Multi 100 %

Burim i vitaminave dhe mineraleve esenciale në 100% të marrjes së rekomanduar ditore.
60 tableta (45,5 g)

m.e.v. Feller® Beta CD glukan

Aleat në rritjen e imunitetit.* *Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
60 tableta (52,05 g)

m.e.v. Feller® Vitamin C me bioflavonoide

Vitamina C me bioflavonoide.

Sistemi muskoskeletik

18 tableta eferveshente (82,8 g)

m.e.v. Feller® Magnezij B6 plus C

Tableta të tretshme në ujë me ëmbëlsues, aromë portokalli.
60 tableta (77,2 g)

m.e.v. Feller® Artropan

Artropani dhe kyçet.

Neurologji

60 tableta (33,4 g)

m.e.v. Feller® Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba dhe qarkullimi.
60 tableta (62,2 g)

m.e.v. Feller® Vitamini B kompleks + C

Përmban kombinimin ideal midis tetë vitaminave të grupit B dhe vitaminës C.

Sistemi kardiovaskular

60 kapsula (31,2 g) / 30 kapsula (15,6 g)

m.e.v. Feller® CoQ10 100mg

CoQ10 dhe zemra.
60 kapsula të buta (84,12 g)

m.e.v. Feller® Super EPA Vaj Peshku 1000 mg SGC

Është i njohur fakti që acidet yndyrore të pangopura kanë një efekt të dobishëm në zemrën tonë.

Mbrojtja antimikrobike

100 ml

m.e.v. Feller® Protect

Xhel për dezinfektimin e duarve.
100 ml

m.e.v. Feller® Protect forte

Spraj për larje të thatë dhe dezinfektim të duarve.